USR va demara discuții cu partidele parlamentare pentru împiedicarea suspendării președintelui

USR va lupta din răsputeri să oprească tentativa de lovitură de stat a lui Liviu Dragnea care pregătește o mutare neconstituțională și abuzivă: suspendarea președintelui pentru a prelua, prin Călin Popescu Tăriceanu, conducerea României și pentru a distruge instituțiile care-i mai rezistă.

Președintele USR va demara discuții, în zilele următoare, să discute cu celelalte partide parlamentare de opoziție, PNL și PMP, pregătirea unei strategii comune pentru a împiedica un astfel de atac neconstituțional și nedemocratic al lui Liviu Dragnea.

“Cred că este momentul să încercăm să-i convingem pe aliații PSD – ALDE, UDMR și grupul minorităților- să nu intre în acest joc, să nu fie doar pioni într-un plan care nu e al lor și care va arunca România în haos și dezbinare. Nu e posibil ca majoritatea parlamentară să abuzeze în halul ăsta de putere. Unde vom ajunge? Atunci când lui Dragnea nu-i convine ceva, îl suspendăm pe președinte din trei în trei luni? Constituția ne spune foarte clar că organizarea referendumului după suspendarea președintelui este imperativă”, a declarat președintele USR Dan Barna.

Dar Dragnea și tandemul odios Iordache&Nicolicea sunt pregătiți să calce în picioare Constituția și să o batjocorească pentru că lui Liviu Dragnea îi e frică de să meargă până la referendumul de demitere a președintelui. Pentru că-l va pierde.

Românii nu vor alege niciodată un penal președintelui României. Și știe la fel de bine că dacă încearcă să fraudeze voința poporului, așa cum a mai făcut-o în 2012, va răspunde în fața Justiției.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *