Invitație la dezbaterea publică privind dezvoltarea politicilor de gestionare responsabilă a pădurilor

Modul de gestionare a pădurilor din România suscită un interes deosebit în ultima perioadă atât în mediul politic, cât și în societatea civilă și în rândul asociațiilor profesionale din sectorul forestier. Cu toate acestea, problematica gestionării pădurilor este rareori abordată în cadrul unor discuții care să vizeze implicarea tuturor părților interesate de acest proces.

Filiala USR Suceava dorește lansarea unei serii de dezbateri publice având ca subiect problematica gestionării pădurilor, cu toate implicațiile sociale, economice și de mediu, rezultate din actuala formulă a politicilor forestiere și de mediu.

Ca partid cu o viziune nouă și reformatoare în privința dezvoltării politicilor publice, dorim să aflăm, cu acest prilej, în primul rând opiniile informate ale asociațiilor profesionale din sectorul forestier, ale reprezentanților organizațiilor neguvernamentale, precum și ale reprezentanților mediului universitar.

Vă invităm să luați parte la dezbaterea organizată pe 9 noiembrie 2017, la ora 16, la sediul USR Suceava, din str. Petru Rareș nr.7.

Formatul dezbaterii presupune scurte prezentări ale participanților, urmate de o sesiune de comunicare a principalelor probleme identificate, dar și de întrebăriadresate de către public.