Deputatul USR Iulian Bulai și-a deschis cabinet parlamentar în Suceava

Uniunea Salvați România filiala Suceava anunță, în premiera pentru județul Suceava, deschiderea cabinetului parlamentar al deputatului USR Iulian Bulai, la sediul USR, din zona Pieței Mari. Evenimentul a avut loc vineri, 6 octombrie 2017 și presupune totodată inaugurarea noului sediu al partidului. Într-un spațiu proaspăt renovat și modern, sediul USR Suceava este în primul rând un spațiu public funcțional și adaptat comunității și nevoilor sale.

Iulian Bulai, parlamentar USR de Neamț, și-a asumat responsabilitatea de a reprezenta în parlament și interesele cetățenilor județului Suceava. Buna colaborare cu membrii filialei USR Suceava a dus la înființarea cabinetului parlamentar, așa încât sucevenii care își doresc cu adevărat o schimbare în politică să aibă acces la cel mai important for de conducere al țării, Parlamentul României.

Cu prilejul inaugurării cabinetului parlamentar USR, s-au aflat la Suceava reprezentanți ai conducerii partidului, deputați și senatori USR. Printre invitați s-au numărat și doi din candidați pentru postul de președinte al Uniunii Salvați România și actuali vicepreședinți ai USR: parlamentarii  Dan Barna și Cristian Seidler.

Dan Barna (42 de ani) a fost secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, în 2016, în perioada în care instituția a fost condusă de Cristian Ghinea. De altfel, Barna este cunoscut ca un susținător al curentului liberal din partid. Sloganul său este ”USR, de la mișcare politică la partid”. El promite să transforme USR într-un partid capabil să guverneze, cu program de guvernare coerent și realist și resurse umane credibile și competente pentru a guverna și a conduce instituții. USR trebuie să devină actorul principal pe zona de centru dreapta, cu un deziderat electoral de 20%.

Cristian Seidler (36 de ani) a lucrat ca specialist în resurse umane și manager în mai multe firme private. Programul său se intitulează ”Resetăm USR – Resetam România”. ”USR poartă speranțele unei părți însemnate a electoratului și avem un potențial politic semnificativ… USR este partidul care resetează România. Am început deja să facem asta”, susține Cristian Seidler.

Cei doi candidează pentru funcția de președinte al USR la Congresul USR din 28 octombrie 2017.

De asemenea, la Suceava au fost prezenți  parlamentarii USR Emanuel Ungureanu (Cluj) și Nicolae-Daniel Popescu (Diaspora), amândoi născuți și formați pe plaiuri bucovinene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *