Deputatul USR Daniel Popescu: Le mulțumim tuturor sucevenilor care ne-au votat în țară și în străinătate

Deputatul sucevean Daniel Popescu le mulțumește echipelor județene și locale ale Alianței USR PLUS Suceava pentru mobilizarea exemplară de care au dat dovadă cu prilejul alegerilor europarlamentare și al referendumului de duminică, 26 mai. În această zi, împreună cu întreaga țară și cu ceilalți români din diaspora, am scris o nouă pagină din istoria schimbării în bine a României post-decembriste! După 30 de ani în care electoratul a fost ținut captiv în sărăcie, subdezvoltare și degringoladă, a venit vremea schimbării. Primul pas a fost făcut! Alianța USR PLUS a obținut un scor istoric la nivel național și unul foarte bun la nivel județean. Rezultatele parțiale din 27 mai, indicau un scor al Alianței de 21,24% la nivel național și 14.37% la nivelul județului Suceava. Practic, la nivel județean am reușit să să triplăm rezultatul de la alegerile parlamentare din 2016, când USR a obținut 4.44% din voturi.

Participarea în număr mare la alegeri, precum și rezultatele obținute atât în județul Suceava, cât și în întreaga țară sunt primul semn al unei reale însănătoșiri a României. România iese pas cu pas din captivitatea vechilor politicieni, dovedindu-și vocația europeană și pro-atlantistă prin valorile pe care le-a ales la votul de duminică.

Din păcate, și această guvernare a ales să-i umilească și să-i disprețuiască pe românii din afara țării. Ca și la alegerile din 2015, românii din străinătate au stat la cozi interminabile pentru a-și exercita propriul drept la vot. Foarte mulți dintre ei nu au reușit să voteze, după ore întregi de așteptare. Atitudinea acestui guvern față de electoratul din diaspora arată un singur lucru: frică și dezinteres. Diaspora românească reprezintă o adevărată forță de modernizare și sursă de prosperitate, capabilă să mobilizeze la vot până și electoratul din țară.  

Le mulțumim tuturor alegătorilor, membrilor și simpatizanților USR PLUS pentru încredere și susținere. Munca și efortul impresionant depus au făcut posibile aceste rezultate.

Le mulțumim comunității mediului de afaceri, fermierilor, angajaților din domeniul public și privat, tinerilor, pensionarilor și antreprenorilor pentru cooperare în vederea dezbaterii principalelor probleme și soluții. Doresc să continuăm  această colaborare și pentru proiecte și inițiative viitoare.

Le mulțumim delegaților care au apărat voturile, fără voi nu s-ar fi desfășurat atât de corect procesul de votare.

Le mulțumim tuturor sucevenilor care ne-au votat în țară și în străinătate și îi asigur că voturile lor (chiar și cele nedepuse) vor da rezultate!

Cu ajutorul și implicarea voastră, a tuturor a fost posibilă această schimbare fenomenală, așteptată de atâta timp. Și acesta este doar începutul.

Fără hoție ajungem departe!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *