Deputatul USR Daniel Popescu lansează o nouă formă de interacțiune cu cetățenii

După aproximativ nouă săptămâni de teste, la începutul acestei săptămâni, deputatul USR Daniel Popescu a lansat o nouă soluție de comunicare și interacțiune, și anume: BIROUL PARLAMENTAR ONLINE. Acesta reprezintă un mijloc suplimentar prin care cetățenii pot lua legătura cu domnia sa pentru discutarea diverselor probleme și aspecte care îi preocupă.

Pornind de la constatarea că există nenumărate obstacole în calea interacțiunii directe dintre parlamentari și cetățeni și ținând seama de faptul că platformele de comunicare online reprezintă cea mai răspândită și mai practică soluție pentru o comunicare rapidă și eficientă, deputatul Daniel Popescu are începând de azio componentă online a activității sale de cabinet: biroul parlamentar online (sau virtual), primul de acest fel din România.

Cabinetul online se bazează pe aceleași principii care se aplică oricărui cabinet parlamentar obișnuit: cetățenii solicită o audiență în legătură cu un anumit subiect; aceasta este programată la o dată convenabilă pentru ambele părți; în cadrul audienței, sunt discutate problemele pentru care aceasta a fost solicitată. Singura diferență este că totul se desfășoară în spațiul virtual prin intermediul diverselor instrumente de comunicare online.

Astfel, orice cetățean care are acces la un telefon sau calculator cu o conexiune de internet și care este interesat să se adreseze domnului deputat va avea de parcurs următorii pași:

  1. Solicitarea unei audiențe prin completarea unui formular online, disponibil la: https://www.daniel-popescu.ro/solicitati-o-audienta/;
  2. Așteptarea unui răspuns prin e-mail din partea domnului deputat în termen de trei zile calendaristice; acesta va include și o propunere referitoare la data și ora la care se va putea desfășura audiența;
  3. Stabilirea detaliilor legate de modalitatea și platforma cea mai potrivită de comunicare online — Skype, Facebook Messenger, WhatsApp etc.
  4. Desfășurarea audienței online.

Merită menționat faptul că biroul parlamentar virtual nu înlocuiește activitatea domnului deputat din cabinetele parlamentare aflate în teritoriu. Cetățenii pot solicita oricând prin intermediul aceluiași formular sau prin telefon o audiență la unul dintre birourile din București, Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei (în curând), Rădăuți (în curând) sau Chișinău (în curând). Însă o audiență online are importantul avantaj de a reprezenta o modalitate de comunicare mai rapidă și mai accesibilă atât cetățenilor din țară, cât și celor din străinătate.

Așteptăm începând de acum să ne auzim și online!

Solicitați o audiență!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *