Deputații Iulian Bulai și Cristina Iurișniți au prezentat la Fălticeni activitatea USR în Parlamentul României

Parlamentarii USR Iulian Bulai și Cristina Iurișniți au fost vineri, 16 iunie 2017, la Fălticeni. Intalnirea cu membrii și simpatizanții USR din zona Fălticeni, a avut loc de la ora 17:00, la Cafeneaua „Matador”. Evenimentul a inclus prezentarea activității parlamentare a deputaților Uniunii Salvați România dar și discuții libere pe teme de interes civic și administrativ.
Iulian Bulai este deputat USR de Neamț, membru al Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă și vicepreședinte al Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați. Foarte prezent în viața comunității și cunoscut pentru opiniile sale, Iulian Bulai activează în teritoriu prin Birourile parlamentare din Roman și Piatra Neamț, dar este interesat să reprezinte și județul Suceava. De altfel, deputatul USR Iulian Bulai este prezent la Suceava cel puțin o dată pe lună.
Deputatul Iulian Bulai a facut o scurta prezentare a activitatii sale in Parlamentul României, activitate care cuprinde:
– 10 propuneri legislative: 7 depuse (co-inițiator) + 3 în lucru
– 7 amendamente la Legea bugetului de stat (respinse)
– 35 de interpelări și întrebări
– 9 declarații politice
– 15 luări de cuvânt
– 2 moțiuni

– 2 cabinete parlamentare inaugurate, la Roman și Piatra Neamț
– 30+ de audiențe la cabinetele parlamentare
– 5 vizite la USR Suceava
– 1 filială rurală inaugurată, la Zănești
– 3 vizite în străinătate, două în Norvegia și una în Ucraina

– 200+ de evenimente și întâlniri publice
– 100+ de apariții în presa scrisă
– 20+ de apariții televizate
– 4 editoriale (2 Republica și 2 Adevărul)
O variantă detaliată a raportului o puteți consulta pe site-ul http://iulianbulai.ro/
Cristina Iurișniți este deputat USR de Bistrița și membru al Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport.
Deputatul Cristina Iurișniți a făcut o scurtă prezentare a problemelor din sistemul de învățământ şi o prezentare a activităţii din Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport.
După prezentările celor doi deputaţi au urmat discuţii libere, în cadrul cărora mai mulţi cetăţeni din Fălticeni şi-au prezentat nemulţumirile faţă de actuala administraţie publică locală.
Pentru că Suceava nu are un parlamentar USR, Cristina Iurișniți, alături de Iulian Bulai, își oferă sprijinul cetățenilor județului nostru care găsesc în USR partidul ce-i reprezintă.